Inici Cartes dels lectors La selva del barri de Montserrat

La selva del barri de Montserrat

COMPARTIR

Sonia Garcia

Quan arriben eleccions l’ajuntament s’afanya a asfaltar carrers, fer nous edificis o arreglar parcs i jardins. Hi ha alguns espais del barri de Montserrat d’Igualada on, per suposat, no ha passat ningú a fer res en els darrers anys. I que consti que la foto és d’abans de les darreres pluges, ara aquesta plaça ja deu semblar una selva. Per no parlar del paviment. Els impostos els paguem tots, senyor Marc Castells, tots. També al barri de Montserrat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. Coincidint amb aquesta notícia apareguda en aquest mitjà de comunicació ahir 19 d’octubre a les 19,30 hores es va celebrar l’Assemblea ordinària de l’Associació de Veïns del Barri de Montserrat, amb l’assistència de tota la Junta, socis, sòcies, simpatitzants i la Regidora de Barris i Civisme Sra. Mireia Duran i el Sr. Jordi Servitje per part de l’Ajuntament d’Igualada.

  En aquesta reunió es van reiterar a la representació de l’Ajuntament les denúncies i queixes de l’Associació i veïns sobre el deteriorament i poca atenció que realitza el nostre consistori al manteniment del nostre Barri, punts dels que van prendre nota i van assegurar-nos que buscarien solucions.

  L’Associació està involucrada amb les necessitats del barri i els seus residents i contínuament està lluitant per mantenir reunions i visites al barri amb l’Alcalde, Regidors i altres representants polítics per tal de buscar solucions als problemes del Barri. Si voleu tenir coneixement dels requeriments realitzats podeu passar pel local de l’Associació o entrant a la nostra Web trobareu un dels informes enviats
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1258909657544324&type=1&l=52f3f15761NOTA

  Atentament,
  Junta Directiva de l’Associació de Veïns del Barri de Montserrat d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*