Inici Motor Segona victòria de la vilanovina Maria López del Río al Campionat d’Espanya...

Segona victòria de la vilanovina Maria López del Río al Campionat d’Espanya de trial

COMPARTIR

La pilot vilanovina de trial, Maria López del Río ha aconseguit la victòria a la segona prova del Campionat d’Espanya celebrada a Gironella aquest cap de setmana. López va fer 23 peus en dues voltes, superant amb escreix la segona i tercera classificades que van fer 39 i 40 peus respectivament.

La segona prova del Campionat d’Espanya de trial 2023 va tenir lloc a Gironella, al Berguedà, l’1 i 2 d’abril. La pilot del MC DSB Trial La Pobla de Claramunt va competir dissabte en la categoria Femení TR2, amb el suport de Félez CS Suministros S.L., Supermercats Supermas, Marctrans i Marcel·lí Vendrell Subministraments.

En una jornada que va estar marcada per la dificultat afegida de la sequera del terreny, va fer una primera volta amb 16 peus, millorant la puntuació en la segona volta, amb tan sols 7 peus. Així, aconseguia la primera posició amb un total de 23 peus per davant de la segona i tercera classificada, amb 39 i 40 peus respectivament.

La pròxima prova del Campionat d’Espanya de Trial es disputarà el 8 i 9 de juliol, a Pobladura de las Regueras, pertanyent al municipi d’Igüeña, a la comarca d’El Bierzo, a Lleó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*