Inici Societat La segona edició de la Transconca, el 26 de febrer

La segona edició de la Transconca, el 26 de febrer

COMPARTIR

El proper 27 de gener s’obren les inscripcions per a participar el 26 de febrer de la segona edició de la Transconca, la marxa i pedalada solidàries que promouen de l’Associació de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionades i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt amb la col·laboració de tots els ajuntaments de la Conca d’Òdena. Des de l’organització s’espera que la proposta aconsegueixi, com a mínim, repetir l’èxit de participació que assolia l’any 2022 quan eren al voltant de 700 les persones que en prenien part.

Entre els principals atractius de la Transconca es troba un recorregut que travessa totes les poblacions de la Conca d’Òdena (Igualada, Òdena, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarita de Montbui i Castellolí) i acaba a la Pobla de Claramunt. Per tal d’adaptar-se a les característiques de totes les persones que en prenen part, s’ofereixen diferents recorreguts, amb sortides des de diferents poblacions, que es poden realitzar tant a peu com en bicicleta.

La voluntat d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a les malalties considerades minoritàries i suport a les persones que se’n veuen afectades i a les seves famílies. La col·laboració entre l’Associació de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionades i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt neix a partir del cas d’una veïna del municipi diagnosticada amb la malaltia de Sanfilippo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*