Inici Política La secretària general d’ERC, Marta Rovira, visita l’Alta Anoia

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, visita l’Alta Anoia

COMPARTIR

La secretaria general d’Esquerra Republicana i diputada, Marta Rovira, va visitar el passat divendres Sant Martí Sesgueioles, Calaf i Els Prats de Rei per a conèixer les inquietuds del territori i les polítiques que s’estan duent a terme.

La visita va començar a mig matí al municipi de Sant Martí Sesgueioles, on la secretària general va ser rebuda per l’alcaldessa Rosa Narbona, els regidors del consistori i altres representants comarcals d’ERC. Després d’una reunió a la seu de l’ajuntament, amb signatura del llibre d’honor inclosa, Rovira va passejar pel poble, visitant comerços i restaurants per tal de captar les preocupacions dels veïns i respondre a tots els dubtes que li van plantejar.

Des de Sant Martí Sesgueioles, la diputada es va traslladar a Calaf, on l’alcalde Jordi Badia la va rebre a la seu consistorial per tractar els principals temes del municipi i l’Alta Segarra. Rovira va estar acompanyada per la també diputada Alba Vergés, que va atendre d’igual manera les demandes del batlle. En acabat, tota la comitiva es va trobar al Casal de Calaf, amb militants, regidors, alcaldes i simpatitzants d’ERC per a compartir un dinar de forma distesa.

Per tancar la jornada, la secretària general dels republicans va visitar els Prats de Rei, on va signar el llibre d’honor de l’ajuntament i va tenir l’oportunitat de veure, acompanyada per l’alcaldessa Cristina Mas i els regidors, el museu municipal.

FER UN COMENTARI

*