Inici Política Santi Broch presenta 15 propostes claus per a la Pobla de Claramunt

Santi Broch presenta 15 propostes claus per a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

El candidat d’Avancem per la Pobla, Santi Broch, va presentar les 15 propostes claus que plantea tirar endavant si recupera l’alcaldia del municipi. L’acte va tenir lloc el divendres 19 de maig al Teatre Jardí i a més del programa electoral també es va presentar l’equip que l’acompanya, format per persones amb experiència municipal i d’altres que s’incorporen per primera vegada a la llista.

Broch va exposar àmpliament els projectes que la seva formació vol fer realitat al municipi. Entre aquests es poden destacar millorar la seguretat, una qüestió que preocupa molt els poblatans i les poblatanes; oferir un millor servei i tracte a la ciutadania; la construcció d’una rotonda al polígon per millorar l’accés al poble; actuacions als diferents barris per oferir nous serveis i fer les gestions necessàries per tirar endavant l’institut-escola.

En definitiva, com va afirmar el candidat a l’alcaldia poblatans “tornar per fer una bona gestió del poble. L’experiència ens avala”. Santi Broch va acabar el seu parlament demanant el vot per la candidatura d’Avancem per la Pobla el diumenge 28 de maig.

FER UN COMENTARI

*