Inici Cartes dels lectors Santa Maria de Miralles agraeix tot el suport rebut per l’incendi forestal

Santa Maria de Miralles agraeix tot el suport rebut per l’incendi forestal

COMPARTIR
Pla aeri d'una zona boscosa calcinada per l'incendi. Quim Vallès / ACN

L’Ajuntament de Santa Maria de Miralles vol fer arribar el seu més sincer agraïment a tots els agents que van col·laborar en la lluita contra l’incendi forestal que aquest passat cap de setmana va colpejar al seu municipi i als del voltant.

Concretament, l’Ajuntament vol agrair als bombers la seva tasca admirable que van realitzar incansablement durant el dia i la nit. També al Grup de Recolzament d’Actuacions Forestals dels Bombers de la Generalitat (GRAF) per facilitar l’extinció reduint el combustible existent als boscos i actuant en zones inaccessibles on no podien arribar els mitjans aeris o terrestres. També a la Unitat Militar d’Emergències (UME) que va treballar activament.

La feina de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) mereix també un fort agraïment, doncs van arribar reforços de tots els pobles veïns que desinteressadament van treballar de valent.

En el mateix ordre d’agraïments, cal posar en valor també la feina dels Agents Rurals, també les tasques dels agents de Protecció Civil que van ajudar en el desallotjament de les llars, als Mossos d’Esquadra pel seu suport en tots tipus de tasques, a la Creu Roja per habilitar un espai per acollir als veïns i veïnes a les antigues escoles i als ajuntaments dels pobles veïns pel seu suport i col·laboració. Cal també una menció especial a la generositat dels pagesos que van llaurar els seus camps per frenar l’avançada de les flames.

L’Ajuntament vol mostrar també el seu agraïment a tots els veïns i veïnes que en tot moment van col·laborar i fer un reconeixement especial a la casa de Cal Tarragó que va cedir l’aigua de la seva bassa per l’extinció, al restaurant Miralles que es va transformar en un punt d’avituallament i a l’empresa Petromiralles per cedir les seves instal·lacions per al centre de control.

Ajuntament de Santa Maria de Miralles

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*