Inici Atletisme La Sant Silvestre vilanovina aplega més de 700 corredors

La Sant Silvestre vilanovina aplega més de 700 corredors

COMPARTIR

La 24a edició de la cursa St. Silvestre de Vilanova del Camí va tancar l’any esportiu amb matrícula d’honor. La cursa, una de les més populars i consolidades del municipi, va comptar enguany amb la participació de 725 persones i va omplir els carrers d’esperit festiu i inclusiu.

La jornada va començar amb la Micro St. Silvestre, una cursa inclusiva d’1,1 km on parelles amb infants petits, corredors de totes les edats i, fins i tot l’equip de Magic Dream Team, van participar per tancar l’any fent esport.

La prova infantil de 2,2 km va seguir immediatament, reunint una setantena de joves atletes de les categories benjamí, aleví i infantil.

I a les 18:00 h, amb l’ambient ja carregat d’emoció, es va donar el tret de sortida de la cursa principal, una prova urbana de 5 km que va aplegar 600 atletes d’arreu de la comarca.

Els primers de la general van ser Albert Solé Salcedo del CAI- CE Katoa i Anna Noguera Raja, Independent, van ser els primers de la general, amb un crono de 15:13 i 17:53, respectivament.

El segon i tercer lloc van ser per a Albert Moreno de la UEC Anoia (15:17) i Lluc Torné Solà, del CAI Triatló (15:39). En fèmines, la segona i tercera classificades van ser Francina González Roca, del CAI Triatló Igualada (18:53) i Airina Guillén Roca, de losmartescondios (19:26).

La cerimònia d’entrega de premis es va fer a les 19:00 h i va comptar amb la presència del regidor d’Esports, David López; la regidora de Cultura, Carlota Silva; el regidor de Comerç i Turisme, Roger Casajuana, així com Jordi Barón, regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, i Rafael Gabarri, regidor de Medi Ambient.

L’organització de l’esdeveniment va ser a càrrec d’Esports Vilanova, que va agrair l’esforç de l’equip municipal, la Policia Local, Brigada, Protecció Civil, així com als col·laboradors, al personal de Jocnet i al suport tècnic del CAI.

Els patrocinadors dels premis, Super Mas, Metal·listeria Prieto i Decoració Godoy, juntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, van contribuir a l’èxit d’aquesta celebració esportiva que ha esdevingut un dels esdeveniments esportius més destacats al calendari vilanoví.

Didier Ortiz Hernández i Martina Méndez Mota van ser els més ràpids de la cursa infantil

Didier Ortiz Hernández (Independent) i Martina Méndez Mota (Independent) van ser els més ràpids de la cursa infantil. Ortiz va completar els 2,25 km en 9:05 i Méndez va travessar la meta en 11:38.

Gerard Bausili Gabarró i Pau Cuadras Mena, van completar el podi de la general masculina amb 9:08 i 9:26, respectivament.

L’alevina Valeria Muñoz del CAI i la benjamina Alma García Pizarro, del Meliz Sport, van completar el podi de la general amb un temps de 12:09 i 13:37, respectivament.

Els alevins més ràpids d’aquesta vint-i-quatrena edició de la cursa Sant Silvestre han estat Gerard Pont Miri, del CAI (9:33); Jordi Garcia Ibáñez, Independent (9:50); Matthew Firestone Torres, Independent (10:04) Valeria Muñoz Pinilla del CAI (12:09) i Valentina Criado, Independent (14:06).

Pel que fa als benjamins, els tres primers classificats van ser Aleix Recio Hermida de l’Igualada CF (10:29), Marc Flores Gómez del Prat Triatló 1994 (10:44) i Oriol Barquilla Llobet de la UEC Anoia Trial. En fèmines, Alma García Pizarro, del Meliz Sport (13:37), Carla Baraldés Simón (13:41 i Alba Ortega González (14:51).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*