Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles reparteix 42 premis per promocionar el comerç local

Sant Martí Sesgueioles reparteix 42 premis per promocionar el comerç local

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha fet un balanç positiu de la campanya de promoció del comerç local «Rasca-rasca, el rasca nadalenc dels comerços santmartinencs». La iniciativa va repartir 42 obsequis per premiar la fidelitat dels clients que realitzen habitualment les seves compres als comerços i establiments de restauració del municipi i, alhora, tenia com a objectiu potenciar el sector comercial de proximitat.

La campanya va tenir una durada de tres setmanes, coincidint amb el període nadalenc, del 16 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, i finalment es va allargar durant tot el gener. Hi podia participar tota persona major d’edat, empadronada o no a Sant Martí Sesgueioles.

L’acció va consistir en el repartiment de cartons de joc i Rasca-Rasca. El client havia de completar el cartó de joc amb un total de quatre compres, de qualsevol import, a quatre establiments comercials diferents del municipi. Un cop el cient tenia el cartó de joc complet, l’havia d’entregar a qualsevol botiga d’alimentació i, a canvi, agafava un Rasca-Rasca, que podia estar premiat.

En total es van repartir 42 premis, identificats en tres tipologies: premi or, premi plata i premi bronze. Aquests consistien en vals de 100€ per gastar en qualsevol establiment del poble (premi or), descomptes del 50% sobre el preu total d’una compra no superior a 80€ i 2×1 en qualsevol producte no superior a 5€/unitat, respectivament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*