Inici Societat Sant Martí Sesgueioles renova el seu enllumenat públic per fer-lo més eficient...

Sant Martí Sesgueioles renova el seu enllumenat públic per fer-lo més eficient i sostenible

COMPARTIR

Durant els mesos de maig i juny, s’efectuarà el canvi d’una part de l’enllumenat públic de Sant Martí Sesgueioles, que passarà de llumeneres de vapor de sodi a tecnologia LED. Amb l’objectiu d’aconseguir un enllumenat públic més eficient i sostenible, l’Ajuntament va sol·licitar un estudi a la Diputació de Barcelona per tal de valorar els canvis de llumeneres segons prioritats.

D’acord amb la prioritat 1 establerta, la primera fase del projecte iniciarà a la zona de Les Torres, el Campanar, el Parc del Torrent i la carretera BV-1001, amb el canvi d’un total de 21 fanals.

Actualment les llumeneres contemplades són de vapor de sodi i l’objectiu és canviar-les per noves de tecnologia LED, per tal d’aconseguir un estalvi energètic i alhora econòmic, i un major rendiment lumínic útil.

El nou enllumenat no tindrà cap cost a nivell municipal, ja que s’ha treballat per aconseguir finançament de la Diputació de Barcelona per cobrir-lo. El cost total previst de tot el projecte d’enllumenat és de 5.400 euros.

Nou enllumenat públic a la Via Verda de Sant Martí Sesgueioles

Recentment l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha instal·lat un nou enllumenat públic a la Via Verda, des del safareig fins a l’equipament municipal. L’enllumenat instal·lat compta amb tecnologia LED, per tal de contribuir en l’estalvi energètic, d’acord amb la prioritat de gestió municipal.

Fins ara aquest tram no disposava de llum, malgrat ser un camí que s’utilitza molt ja que condueix a la zona esportiva.  En aquest cas s’han instal·lat els mateixos fanals que es van posar a la via que enllaça el safareig amb l’estació.

El cost del nou enllumenat ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona, a través d’un ajut d’emergència climàtica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*