Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles, a punt per celebrar la seva festa major

Sant Martí Sesgueioles, a punt per celebrar la seva festa major

COMPARTIR

Sant Martí Sesgueioles és a punt per celebrar, del 20 al 22 d’agost, la seva festa major. Enguany l’ajuntament ha preparat un programa d’actes tenint en compte les restriccions per tal de fer front a la Covid-19.

La festa major s’iniciarà divendres a les 18.30h, amb el concurs de dibuix infantil, a la zona de les barbacoes de la piscina.

Dissabte, a les 19h, se celebrarà la cercavila de gegants des del Centre Polivalent Josep Maria Torras Cao «La Fàbrica fins a la Plaça. Acte seguit tindrà lloc el tradicional pregó, a les 19.30h, a càrrec de la Sra. Imma Muns, mestra i directora de l’Escola Font de l’Anoia.

En el mateix acte també es batejaran els nous gegants Martí i Margaridó, acompanyats de l’Hereu i la Pubilla: Ona i Pol Piqué Rodríguez.

A les 22 h de la nit, gaudirem de l’actuació musical del grup KSONRONDA, grup balaguerí de cançons de gresca, folk, taverna i sobretaula. L’acte està organitzat per l’associació cultural «La Corriola».

El diumenge dia 22, a les 12 h, tindrà lloc la tradicional Missa Solemne.

Pel que fa als actes de la tarda de diumenge, enguany a les 18 h se celebraran les finals de frontó, i a les 19.30h el concert a càrrec de l’Orquestra Madison donarà per finalitzat el cap de setmana de festa major.

Durant la festa major es podrà visitar l’exposició de pintura «Contrastos», de Josep Patsí, a la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles. La inauguració tindrà lloc el 19 d’agost, a les 19 h.

L’exposició es podrà veure els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost, de 12.30 a 13.30 h i de 19 a 21 h.

D’acord amb les mesures de seguretat obligatòries per fer front a la Covid-19, el públic de les actuacions estarà assegut i amb reserva prèvia de tiquet.

Les actuacions musicals es faran a la Plaça de l’Ajuntament i en cas de pluja, al Centre Polivalent Josep Maria Torres Cao «La Fàbrica».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*