Inici Societat Sant Martí Sesgueioles inicia el control de colònies de gats

Sant Martí Sesgueioles inicia el control de colònies de gats

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha inciat un projecte de control de colònies de gats al municipi, a través d’una subvenció del Servei de Salut Pública de Diputació de Barcelona. L’empresa encarregada de fer-ne el control serà Biodiversitat.

Els gats de carrer tenen unes característiques peculiars, i la seva presència provoca una sèrie de problemes i inconvenients que cal minimitzar.

Per tal de conviure amb aquestes colònies de gats, cal que aquests animals estiguin identificats i superin un control sanitari i per tant estiguin sans i esterilitzats quirúrgicament, amb l’objectiu de mantenir una població estable i evitar problemes associats al zel (baralles, marcatge territorial, miols…). També és important alimentar-los correctament, de manera que millorin les seves condicions físiques, i que alhora evitem la presència d’aliment orgànic als racons de la via pública.

Cal dir que totes aquestes actuacions seran dutes a terme per veterinaris que garanteixen la qualitat de l’assistència, i que els gats rebran una atenció continuada a través de voluntaris que s’encarregaran de mantenir-los, amb la col·laboració de personal tècnic municipal.

Des de l’Ajuntament assenyalen que és important que es respectin les actuacions que es portaran a terme, i que s’eviti la sobrealimentació dels gats que a partir d’ara rebran aquest tractament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*