Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles impulsa un viver d’artesans al municipi

Sant Martí Sesgueioles impulsa un viver d’artesans al municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles promou un viver d’artesans al municipi i, per a fer-lo possible, impulsa una prova pilot que té com a objectiu proporcionar un punt de trobada, coneixement, creació i venda al detall per a santmartinencs i santmartinenques amb un projecte propi d’emprenedoria comercial i artesanal.

L’ens cedeix un espai de l’edifici municipal de “l’Hospital”, a la planta baixa del carrer del Pont número 6, per a promoure una prova pilot que tindrà una durada de 6 mesos i no implicarà cap cost als sol·licitants. Passat el període de prova, i amb la certesa que el projecte te interès i compromís per a seguir endavant, es realitzarà un contracte d’arrendament, amb un lloguer mensual als interessats.

Al viver d’artesans hi pot formar part tota aquella persona que tingui residència actual a Sant Martí Sesgueioles, empadronada o no al municipi; i que desenvolupi un projecte personal vinculat amb un ofici artesà: tèxtil, ceràmica, elements naturals, fusta, etc. De moment, no poden ser sol·licitants projectes relacionats amb productes agroalimentaris.

Les persones sol·licitants es comprometen a col·laborar i participar durant el temps que dura la prova pilot, 6 mesos.

Presentació de sol·licituds fins el 22 de febrer

Tots aquells artesans de Sant Martí Sesgueioles que vulguin compartir idees, coneixements i donar-se a conèixer, així com disposar d’un petit punt de venda i expositor comú obert al públic, poden presentar la seva sol·licitud abans del 22 de febrer. Trobaran tota la informació al web de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*