Inici Societat Sant Martí Sesgueioles estrena el viver d’artesans

Sant Martí Sesgueioles estrena el viver d’artesans

COMPARTIR

Dissabte 15 de maig, Sant Martí Sesgueioles inaugura el Viver d’artesans, de 10 a 14h i de 17 a 19h, al carrer Pont, 6 del municipi. Al Viver hi tindran lloc totes les creacions dels artesans del municipi que hi han volgut formar part, posades a la venda al públic.

L’objectiu de l’Ajuntament és obrir-lo el segon dissabte de cada mes, i fins i tot obrir-ne dos al mes. Aquest dissabte, en motiu de la inauguració, s’oferirà una copa de cava per a tots els assistents.

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles va impulsar un viver d’artesans al municipi a través d’una prova pilot per a proporcionar un punt de trobada, coneixement, creació i venda al detall per a santmartinencs i santmartinenques amb un projecte propi d’emprenedoria comercial i artesanal. Actualment el Viver creix en inscripcions i està tenint molt bona acollida entre les persones participants.

Al viver d’artesans hi pot formar part tota aquella persona que tingui residència actual a Sant Martí Sesgueioles, empadronada o no al municipi; i que desenvolupi un projecte personal vinculat amb un ofici artesà: tèxtil, ceràmica, elements naturals, fusta, etc. De moment, no poden ser sol·licitants projectes relacionats amb productes agroalimentaris.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*