Inici Destacats Sant Martí Sesgueioles completa el seu pla de regeneració urbana

Sant Martí Sesgueioles completa el seu pla de regeneració urbana

COMPARTIR

Sant Martí Sesgueioles ja disposa del Pla marc de regeneració urbana del municipi, que consisteix en un estudi d’estratègies de millora de la sostenibilitat de l’espai públic, els equipaments i el paisatge. El document l’han redactat l’arquitecta Berta Pujol, i Mònica Batalla, arquitecta i paisatgista, i també hi ha col·laborat Roser Vives de Delàs, enginyera agrònoma i paisatgista.

El pla neix amb la voluntat d’actualitzar les actuacions pendents en el POUM, per una banda, a través d’una anàlisi i proposta global del paisatge i l’estructura urbana del municipi; i per l’altra, incorporant les possibles actuacions de millora en equipaments municipals, des de la perspectiva de la sostenibilitat: eficiència energètica, energia embeguda en els materials, impacte en la salut dels ciutadans, sostenibilitat social, etc.

Amb el nou pla marc de regeneració urbana, s’ha fet una revisió del POUM per tal d’adequar les actuacions que s’hi estableixen a la situació actual de Sant Martí Sesgueioles. El document també contempla la determinació de possibles treballs, estudis o projectes adequats a les necessitats del municipi, per tal de facilitar a l’Ajuntament la recerca i sol·licitud de possibles línies de finançament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*