Inici Destacats Per Sant Esteve, 85a Copa Nadal a Igualada

Per Sant Esteve, 85a Copa Nadal a Igualada

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada i el Club Natació Igualada han presentat aquest dimecres la 85a edició de la Copa Nadal, que anirà acompanyada d’altres activitats esportives durant el matí de Sant Esteve al Molí Nou d’Igualada i el seu entorn.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Patricia Illa ha animat els igualadins a “llençar-se a la piscina, com té previst fer ella amb el president del Club Natació Igualada David Ramis”, i, sinó, a anar-hi a animar els nedadors i a gaudir de la resta d’activitats que oferirà la jornada. Illa també ha destacat “l’excel·lent feina que està fent el club des de la base a totes les seccions, amb èxits destacats com que Igualada fos seu de la Copa d’Espanya”.

Segons ha explicat David Ramis, un any més han treballat perquè tot el club participi en aquesta jornada festiva i esportiva. La secció d’excursionisme del Club Natació Igualada organitzarà la primera proposta del dia a les 9.30 h, una caminada popular oberta a tothom que es farà a l’entorn de la piscina del Molí Nou. Seguidament, es proposa una sessió de running dirigit i una exhibició de Pilota Basca i de Frontenis a les pistes de frontenis del Moli Nou, obertes al públic.

La tradicional Copa Nadal arrencarà a les 12 del migdia, amb l’organització de les seccions de natació i waterpolo del club. Ramis ha destacat que és la prova de natació més antiga en aquesta modalitat a Catalunya, que consisteix en tirar-se a l’aigua a temperatura ambient i recórrer 25 metres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*