Inici Destacats Sandra Bernad serà la candidata a l’alcaldia de Piera per Ara és...

Sandra Bernad serà la candidata a l’alcaldia de Piera per Ara és demà

COMPARTIR

Sandra Bernad encapçalarà la llista d’Ara és Demà – Piera a les eleccions municipals de 2019. Així ho ha decidit l’assemblea oberta de la plataforma municipal a través d’un procés de primàries.

Bernad és graduada en Ciència Política i Gestió Pública i, des de 2015, regidora i actual portaveu de la confluència a la qual representa a l’Ajuntament de Piera. En les últimes eleccions va ocupar el número 2 de la llista que encapçalava Albert Llatge, i ara l’assemblea aposta per ella per agafar el seu relleu. Es va iniciar en el món dels moviments socials als 16 anys sent voluntària en diverses entitats municipals treballant per millorar la qualitat de vida de pierenques i pierencs. Actualment ho fa també des de l’Ajuntament, «sent la imatge d’una nova manera de fer política, molt més fresca i propera», com reivindiquen des de la formació d’esquerres.

L’any 2014 es va crear la plataforma ciutadana Ara és Demà – Piera amb l’objectiu de crear un espai d’esquerres amb gent de diversos partits i una gran part d’independents provinents de moviments socials i entitats que recollissin la realitat social de Piera per treballar per fer un municipi des de la ciutadania.

Per posar sobre paper aquesta realitat, l’any 2015 van decidir elaborar el seu programa electoral a través d’un procés participatiu obert a tota la ciutadania, en el qual es van crear diversos grups de treball sobre diferents temàtiques (Barris, serveis socials, educació, urbanisme, etc.) per poder reflectir la realitat del poble en un compromís amb la ciutadania. Per les eleccions municipals de 2019 es vol tornar a repetir aquest exercici de democràcia, el qual s’iniciarà en els pròxims mesos.

FER UN COMENTARI

*