Inici Destacats Salvador Illa rep al Parlament la Joventut Socialista de l’Anoia

Salvador Illa rep al Parlament la Joventut Socialista de l’Anoia

COMPARTIR

El Cap de l’Oposició i President del grup parlamentari dels Socialistes, Salvador Illa, ha rebut la Joventut Socialista de l’Anoia al Parlament de Catalunya en una visita en què s’han presentat les principals reivindicacions dels joves del territori.

Acompanyats pel diputat anoienc Jordi Riba, la delegació de la JSC Anoia, conformada per cinc joves de la comarca, ha conegut de primera mà el funcionament i la història de la principal institució catalana, així com el treball que allà hi desenvolupen a diari el grup parlamentari i la resta de treballadors de la institució.

El primer secretari de la formació juvenil, David Oliva, ha assegurat que la visita «ha sigut de gran utilitat» de cara a l’elaboració i presentació en les properes setmanes d’una Proposta de Resolució per instar el Govern de la Generalitat a resoldre les principals problemàtiques que afronta a diari el jovent de l’Anoia.

Entre les reivindicacions de la Joventut Socialista hi ha les connexions en transport públic amb l’àrea metropolitana de Barcelona, la manca d’ocupació juvenil a la comarca o les limitacions en formació.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*