Inici Societat Rubió acull la fira del cavall Strata

Rubió acull la fira del cavall Strata

COMPARTIR

El Consorci per a la promoció de l’Alta Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i les hípiques del territori, torna a organitzar la fira eqüestre STRATA, el proper diumenge 22 d’octubre, al poble de Rubió.

El Pla de Rubió, a l’Alta Anoia és l’escenari ideal d’aquesta edició que, un any més, preveu reunir un gran nombre de genets i carruatges, que gaudiran d’un recorregut a galop pel territori. Tots ells podran conèixer sense presses els entorns de l’Alta Anoia.

Es tracta d’una participació totalment gratuïta, però que cal inscripció obligatòria abans del 21 d’octubre al correu info@altaanoia.info o bé al 93. 868.03.66

Al llarg del dia, s’oferiran activitats, exhibicions i mostres en directe, obertes a tot el públic com doma natural, salt, doma clàssica, passejades amb poni… a més a més la fira d’artesans de l’Alta Anoia i del món del cavall, a càrrec d’una vintena de firaires.

A l’ STRATA d’enguany també s’hi celebrarà la “ Fira tot pel Cavall, tot segona mà”, una fira en la que el visitant hi trobarà carruatges, remolcs , guarnicions, objectes de decoració vinculats amb el món del cavall….

L’STRATA té com a objectiu la dinamització del territori, la divulgació de l’activitat eqüestre, i alhora mostrar totes les rutes i possibilitats que l’Alta Anoia ofereix al món del cavall.

FER UN COMENTARI

*