Inici Política Romina Gabarró lidera una candidatura independent a l’alcaldia de Jorba

Romina Gabarró lidera una candidatura independent a l’alcaldia de Jorba

COMPARTIR

DIjous 20 d’abril es va presentar a la sala del Cafè del poble una nova candidatura a l’alcaldia de Jorba, formada per 10 persones provinents de diferents àmbits professionals i socials, de diferents edats i veïns dels diferents nuclis del municipi, Som Canvi, + Poble!.

És una candidatura formada per persones que no provenen de cap partit polític, amb un objectiu «comú i únic, fer de Jorba un municipi per a tothom».

Per a la candidatura, «no militar en cap partit polític, dona llibertat a la nova candidatura a prendre les decisions des de Jorba i per a Jorba».

En el transcurs de la presentació la candidata a l’alcaldia, Romina Gabarró, va explicar les quatre línies estratègiques de la seva candidatura i va presentar la resta dels membres que formen equip amb ella.

Romina, nascuda a Jorba, és una emprenedora i empresària que viu i treballa al municipi i que aposta per un projecte de canvi i renovació al municipi. Una transformació basada en quatre pilars: proximitat i foment de la participació ciutadana, excel·lència en la gestió, model de poble sostenible i dinamització de l’activitat del poble, i sense perdre de vista una nova manera de fer les coses: actitud positiva, treball en equip, ètica i transparència.

L’equip té la determinació, la formació i l’experiència adquirida en diferents àmbits perquè en pocs anys Jorba sigui el municipi que volen tots els que hi viuen, veïns i veïnes.

La nova candidatura, anirà obrint espais de trobades amb els veïns i veïnes per tal d’escoltar les necessitats i poder-les incloure totes en el programa electoral.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*