Inici Atletisme Roger Suria -CAI Petromiralles- ,guanyador de la Sant Silvestre de Tàrrega

Roger Suria -CAI Petromiralles- ,guanyador de la Sant Silvestre de Tàrrega

L’atleta Sub-20 del CAI Petromiralles Roger Suria, es va imposar divendres en la 11ª Sant Silvestre de Tàrrega, amb un temps de 15’26”, sobre 5 km. de recorregut. Marina Suria – CAI Petromiralles – era 2ª absoluta fem. amb 20’29”, darrera de la guanyadora, Sònia Sans, amb 20’00”.

Hi van participar 154 corredors en els 5 km., i 22 en la cursa de promoció de 2 km.

Atletes del CAI Petromiralles en la cursa dels Nassos

Els atletes del CAI Petromiralles Xènia Mourelo i Francesc Carmona van participar dissabte, en la cursa dels 10 Km. de la 24ª edició de la Cursa dels Nassos, disputada el darrer dia de l’any en un recorregut urbà pels carrers de la Vila Olímpica barcelonina. Enguany amb 2 recorreguts: el dels 10 Km. i també amb la prova internacional de 5 Km. en la que s’imposaren els atletes etíops Adisu Girma, amb 13m. 25seg. i Eigayehu Taye, 18ª general i guanyadora fem. amb 14m. 21seg., amb una participació de 39 atletes d’èlit.

La cursa dels 10 Km. va comptar amb una multitudinària participació, amb 8313 corredors classificats, entre ells 2 atletes del CAI Petromiralles, entrant 48è Francesc Carmona amb 32m. 07 seg. i sobresortint també la 18ª posició femenina i 487ª gral. de Xènia Mourelo, amb 37m. 19seg.

Els guanyadors absoluts foren Mohamed El Ghazouani – G.E.E.G. – amb 28m. 45 seg. i Meritxell Soler – Avinent Manresa – 62ª gral. amb 32m. 30seg.

L’arquer Antonio Rebollo va donar la sortida als 10 km., tancant els actes de commemoració dels 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona’92.