Inici Cartes dels lectors Resposta del govern municipal a l’escrit signat per algunes famílies de la...

Resposta del govern municipal a l’escrit signat per algunes famílies de la Llar d’Infants La Baldufa

COMPARTIR

En resposta a l’escrit publicat en algun mitja de comunicació local i signat per algunes famílies de la Llar d’Infants la Baldufa, en primer lloc manifestar de manera clara i rotunda que el que s’exposa en aquest escrit no respon a la realitat ni del que ha succeït ni del que succeirà en relació a la decisió presa per l’Ajuntament de Vilanova del Camí en referència a les noves demandes de matriculació a les Llars d’Infants municipals.

Pel que fa al que ha passat fins ara, indicar que la posició del govern vilanoví i de la regidora d’educació ha estat en tot moment la d’atendre les necessitats de noves matricules a les escoles bressol, indicant a les famílies que s’havia de buscar la manera de fer això possible en el marc del contracte de gestió de les llars d’infants i al nombre d’infants que efectivament sol·licitessin places.

La suposada decisió unilateral de literalment “reconvertir aules mixtes a la Llar d’infants per estalviar-se l’obertura d’una aula de P0, deixant sense vacants la Llar i suposant daltabaix pel nostres fills i filles” no s’ajusta a la realitat de la decisió presa per l’Ajuntament a través de la regidora d’educació que és la d’obrir una nova aula. L’obertura d’aquesta nova aula tindrà un cost addicional d’acord amb el contracte amb l’empresa gestora de les llars d’infants i es posarà en funcionament el proper mes de març, segons les previsions i les gestions administratives que s’han de portar a terme d’acord amb el que s’ha esta treballant les darreres setmanes. La intenció és aprovar aquest canvi o modificació del contracte mitjançant un Decret d’alcaldia que haurà de ser ratificat en el proper Ple ordinari el mes març a fi i a efecte de poder avançar l’obertura a inici del mes i no haver d’esperar a la celebració del Ple.

Per tant, la decisió de l’Ajuntament és la d’atendre les demandes de noves inscripcions al municipi a les llars d’infants i no deixar ningú desatès en aquest servei. Assumint els costos addicionals que aquesta decisió representi i mantenint un total i absolut compromís del govern municipal i especialment de la regidoria d’educació en les nostres llars d’infants i en matèria educativa en general com una de les prioritats màximes del govern de Vilanova.

Eva Vadillo

Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*