Inici Política El relleu del secretari de l’Ajuntament enfronta govern i oposició a la...

El relleu del secretari de l’Ajuntament enfronta govern i oposició a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

El grup municipal Participa #volemunapoblamillor va forçar, la setmana passada, la suspensió del ple municipal de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt. El motiu és que consideren que l’Ajuntament està “en fals” després que s’hagi nomenat com a secretari accidental un treballador laboral, quan hauria de ser un funcionari.

El grup de l’oposició va demanar la suspensió del ple perquè “s’incompleix la llei i, per tant, qualsevol acord pres en sessió plenària no serà vàlid”.

El govern assegura que ja es va informar “que la plaça l’ocuparia, per urgència i de manera provisional, el tècnic adjunt a secretaria, que té coneixements i experiència en aquest àmbit de fa més de deu anys”.

Tot i això, es va suspendre el ple, perquè “es va voler evitar conflictes administratius”. El ple suspès es farà avui i fins a la incorporació de la nova persona que ocupi la secretaria la plaça d’interventor s’ha habilitat una funcionària de carrera de l’Ajuntament per al càrrec.

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. ERC la Pobla de Claramunt

  Tristos i decebuts per l’ajornament del Ple i un altre error greu del equip de govern que ens tornen ha fer notícia per qüestions negatives.

  Ens sentim enganyats pel propi alcalde , des del setembre el nostre grup va possar en dubte que un treballador no funcionari pugui ocupar un lloc amb tanta importància i responsabilitat dins l’ajuntament, però mai se’ns fa cas i després passa el que passa. Durant la darrera comissió informativa (Reunió colegiada) vam preguntar directament per aquesta habilitació i de la boca de l’alcalde va sortir un ” Sí.Ja el tenim ”(certificat habitació del secretari accidental). Posteriorment s’ha comprovat que era mentida. Com podem confiar ,amb la paraula de l’equip de govern, quant ja és la segona vegada que ens menteixen en reunió oficial ?

  La nostra opinió en aquest tema és resumeix en:
  Quant, el grup municipal de Participa#volemunapoblemillor va comprovar que no era certa l’habilitació del secretari i que estaven cometen un error importantíssim com ( d’altres l’error de l’IBI, l’error de la contractació de monitors de les activitats a l’ateneu, l’error del permís d’obres de la fàbrica de pelets,etc..); l’alcalde va fer les consultes que segurament no havia fet, i abans de cometre un acte administratiu sent coneixedor que es podría declarar com a nul, va prendre la decisió de posposar el Ple ( l’alcalde es qui convoca ,dirigeix i/o aplaça els Plens, la resta de regidors no tenen cap competència en aquest tema).

  Posteriorment, és va redactar un comunicat, inculpant al grup de #PARTICIPA com ha causants d’aquest ajornament.

  Ens refermen amb la tristesa i desconsol que ens provoca aquest desgovern i ineficàcia per part de l’alcalde i regidors/regidores que dirigeixen el nostre ajuntament. Exigim a l’equip de govern que s’acabin les mentides.
  Creiem que les coses es poden fer molt millor.

  ERC de la Pobla de Claramunt

FER UN COMENTARI

*