Inici Cartes dels lectors Relleu a la junta d’APAN

Relleu a la junta d’APAN

COMPARTIR

Pedra a pedra vam aixecar un refugi a Òdena fins a convertir-lo en el que és avui, un refugi del qual ens sentim molt orgulloses. De la gestió s’encarregarà a partir d’ara un altre grup de persones en les quals dipositem la nostra confiança i esperem que malgrat tots els entrebancs que es puguin trobar s’estimin el refugi tant o més que nosaltres.

Ja portàvem temps donant-li voltes a un altre projecte relacionant evidentment amb el món dels animals, però el refugi ens ocupava tot el temps del món i no ens podíem dedicar a aquesta part tant important en la lluita contra el maltractament animal.

Cal escapçar d’arrel tot allò que provoca sofriment als animals. No serveix de res anar recollint gossos, gats…i buscant-los noves llars si no ataquem el fons del problema.

Acabem doncs de crear Justicia Animal de la qual en sentireu parlar ben aviat. Buscarem els maltractadors, els criadors il.legals…tot aquell que en definitiva faci mal a un animal per a que en pagui les consequències.

Esperem que entre el Refugi Apan i Justicia Animal tindrem encara més força per aturar tota aquesta violencia que es practica dia si i dia també contra aquells que no es poden defensar per si mateixos.

Tot això no ho podem fer soles, necessitem que la gent s’aboqui també a trucar a la policia quan vegi gossos tancats constantment en un pati, balcó, garatge, encadenats… gats i gossos desatesos emocionalment, sense el tractament veterinari necessari…Aturem junts i juntes el maltractament animal!.

De tots els animals, el més cruel és l’esser humà. (Friedrich Nietzsche-filòsof).

Es pot jutjar el progrés moral i la grandesa de les nacions a través del tracte que infligeixen als seus animals (Mahatma Ghandi).

Dolors García i Núria Ferrer
Ex-Junta d’Apan i nova Junta de Justícia Animal

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*