Inici Societat El referèndum i el record al moviment veïnal de Montbui, objectius d’Òmnium...

El referèndum i el record al moviment veïnal de Montbui, objectius d’Òmnium pel 2017

COMPARTIR

Òmnium Anoia celebrà dimecres 16 de novembre l’Assemblea anual de socis en que exposà els principals reptes de l’entitat pel 2017. La vicepresidenta de la Junta Nacional d’Òmnium, Marina Llansana, va explicar que l’entitat mantindrà el ritme habitual d’activitats abans de Sant Jordi però que, a partir del maig, es centraran únicament en la campanya pel referèndum.

Els primers quatre mesos del 2017, Òmnium Anoia centrarà la seva activitat en tres grans projectes. El primer és el projecte “Lluites compartides” per reconèixer el moviment veïnal de Montbui dels anys 70 i 80. Òmnium també treballarà en l’organització de la Festa de l’Educació de Montbui i Vilanova i, probablement, també a Piera. Es continuarà amb la programació de presentacions de llibres i un homenatge a Salvador Riba, així com la convocatòria de mobilitzacions en funció de l’actualitat.

La junta d’Òmnium Anoia va presentar l’estat de comptes del 2016 i també el pressupost del 2017, que van ser aprovats pels assistents. L’Assemblea finalitzà amb un tast de cervesa optimista i una estona de conversa entre la vintena de socis que hi van assistir.

Joan Requesens, nou president d’Òmnium Anoia

L’Assemblea també va servir per renovar la meitat dels càrrecs de la Junta, entre els quals la presidència, ja que Joan Domingo, després de tres anys i deu mesos al càrrec, va passar el relleu a Joan Requesens. Tot i així, l’equip de la junta continuarà sent el mateix, encapçalat per Joan Requesens a la presidència, Joan Domingo a la vicepresidència, Martí Marsal a la tresoreria i Neus Borràs a la secretaria i amb Oriol Gabarró, Eulàlia Closa, Francesc Bòria, Mariona Miquel i Pere-Joan Vinós a les vocalies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*