Inici Destacats “Recuperem el temps”, del grup Lokiloké, comparsa guanyadora del Carnaval d’Igualada

“Recuperem el temps”, del grup Lokiloké, comparsa guanyadora del Carnaval d’Igualada

COMPARTIR

Igualada ha recuperat aquest any la Rua de Carnaval, després que l’any passat hagués de suspendre’s a causa de la Covid. La rua de dissabte ha comptat amb la participació de 14 comparses que han sortit des de la plaça de la Masuca i han realitzat un recorregut pel centre d’Igualada que ha acabat a la plaça de Cal Font on s’ha dissolt rua. Aquest any, per evitar aglomeracions al final de la rua, la lectura de pregó, que ha anat a càrrec de l’Agrupament Escolta La Flama, s’ha fet a través de les xarxes socials, així com el veredicte del jurat. Aquest dimecres al migdia es realitzarà el lliurament de premis a l’Ajuntament.

Les comparses guanyadores del Carnaval d’Igualada 2022, amb un premi de 500 euros han estat:

1r. Premi: Recuperem el temps, a càrrec del grup Lokiloké, d’Igualada.

2n. Premi: Som l’Oztia, de l’Assoc. Camp del Rei de Vilanova del Camí

3r Premi: Alícia al país de les mascaretes, de l’AFA Joan Maragall de Vilanova del Camí.

A banda s’han entregat premis en metàl·lic a la resta de comparses: 500 € a Expedició Egípcia i Venècia dansa i 200 € a Disbauxa al Museu, Grupillo Cachondeo, perÇeverem i Arlequines.

A més de les comparses inscrites la rua d’Igualada ha comptat amb la participació de la Banda de Cornetas y Tambores de la Confraria de Fàtima, el grup de Percussió Protons, l’espectacle itinerant Ghost skulls, de la companyia Alea Teatre i la carrossa del Rei i la Reina Carnestoltes de l’Agrupament Escolta La Flama.

Fotos: Manel Marimon i Gomis

El diumenge 27 de febrer, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, s’ha dut a terme una cercavila de disfresses i l’espectacle infantil Rebombori, amb Roger Canals, una activitat coordinada pel grup Xarxa d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*