Inici Destacats Rècord de participació a la 12a Trobada de Clàssics de Montbui

Rècord de participació a la 12a Trobada de Clàssics de Montbui

COMPARTIR

Dissabte passat es va celebrar a l’entorn del Passeig Almeria de Vistalegre la 12a edició de la Trobada de Clàssics de Santa Margarida de Montbui. L’edició d’enguany va ser la més participada de les anteriors, amb un total de 105 vehicles (entre cotxes i motocicletes), superant . La prova, que va perillar per la pluja que va caure fins dos quarts de vuit del matí, va poder celebrar-se finalment sense cap incidència, i amb un gran ambient entre tots els participants, que van arribar a Montbui procedents de diversos punts de la geografia catalana.

La 12a Trobada de Clàssics va ser organitzada per l’Ajuntament montbuienc a través de les regidories de Promoció Econòmica i Turisme, i també va tenir la col·laboració de Moto Club Igualada.

Des de les vuit del matí el Passeig Almeria del montbuienc barri Vistalegre es va anar omplint de vehicles clàssics (majoritàriament cotxes, però també hi ha haver una important representación de motos). La concentración de vehicles va omplir de gom a gom els dos laterals del passeig, amb l’estacionament en bateria dels vehicles que miraven enbadalits moltes de les persones assistents. Els bars i llocs de degustació de la zona van col·laborar en aquesta iniciativa, essent el punt de trobada de molts dels participants, que són habituals en aquestes concentracions de vehicles.

 Els/les participants recollien les seves credencials com a participants en una petita carpa habilitada per l’organització, des d’on el regidor de Promoció Econòmica montbuienc i president de Moto Club Igualada Jordi Bòria Taixé i la regidora de Turisme Diana Susín van fer la presentació de la marxa en vehicle pel sud de la comarca a un quart d’onze del matí.

Bòria va recordar a tots els/les participants que es tractava d’una activitat de lleure, no competitiva, i que en sortir a carretera oberta calia ser molt respectuosos. El regidor va donar les pertinents indicacions sobre el recorregut, el qual es va haver de modificar parcialment degut a les darreres pluges. Finalment els participants a la 12ª Trobada de Clàssics van sortir del Nucli Urbà montbuienc, adreçant-se per la C-37 fins al Nucli Antic, passant posteriorment per Miralles, Rofes, La Llacuna i tornant de nou al punt de sortida i concentració ubicat a Vistalegre.

El trajecte es va desenvolupar sense incidències i pels volts de les 12 els vehicles participants van tornar a fer acte de presència. La matinal va finalitzar amb el lliurament de les diplomes de participació, i també amb un animat sorteig d’obsequis.

Des de l’organització es vol agrair la col·laboració de totes les persones i serveis municipals que van fer possible l’activitat, així com, especialment, la implicació de Moto Club Igualada, i les seves persones voluntàries, que van contribuir a fer que l’activitat es desenvolupés de la millor manera possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*