Inici Cartes dels lectors En record de Carme Chacón

En record de Carme Chacón

COMPARTIR

PSC Anoia

Colpits per la mort de la companya Carme Chacón. Els Socialistes de l’Anoia ens sentim més orfes, més sols, més tristos, però el consol que ens quedarà és tot el que ella va fer en defensa de les seves idees, i la seva convicció ens acompanyarà sempre.

Ens els darrers anys la Carme Chacón havia participat en actes a les agrupacions de Vilanova del Camí i Igualada.

La recordarem sempre en tots els combats, des de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, al Ministeri de Defensa, aspirant a la secretaria general del PSOE. La seva imatge passant revista a les tropes embarassada del seu fill Miquel es va convertir en símbol dels sostres de vidre progressivament trencats per les dones del nostre país.

Dona de conviccions, respectada pels seus companys però també pels seus adversaris. Treballadora incansable, no oblidava mai la cardiopatia que finalment ha acabat amb la seva vida però tampoc deixava que això condicionés la seva vida política, familiar i professional.

Dona lliure de pensament propi era també militant de partit. Mai va perdre de vista la dimensió col·lectiva del projecte socialista que va contribuir a construir des de ben jove.

Carme no deixava ningú indiferent, la seva enorme capacitat de treball i el seu compromís amb totes les causes que considerava justes, la posaven en contacte i de vegades en tensió amb tot tipus de sectors i interessos socials. El seu pas pel Ministeri d’Habitatge el va posar en relleu i encara és hora que algú reconegui l’enorme esforç d’ajudar en l’accés de joves a l’habitatge a través de la renda bàsica d’emancipació. Tampoc va ser ben entesa la seva preocupació per les ocupacions il·legals d’habitatge quan afectaven propietaris legítims no especulatius.

Avui els seus companys i amics socialistes de l’Anoia i d’arreu ens sentim especialment colpejats per la seva mort sobtada. Volem que la seva família ens senti molt a prop en un dolor que compartim. El seu exemple, la seva trajectòria i el seu treball no han estat en va, i la seva memòria augmenta l’exigència de tots aquells i aquelles que compartim els seus ideals de justícia social.

Que la terra li sigui lleu i que el seu record ens acompanyi sempre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*