Inici Futbol Reconeixement al FS Espardenya Masquefa, nou equip de la Segona Divisió Catalana...

Reconeixement al FS Espardenya Masquefa, nou equip de la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala

COMPARTIR

L’Ajuntament va celebrar un acte públic de reconeixement al FS Espardenya Masquefa, equip que aquesta temporada 2016-2017 ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala. La trobada, presidida pel regidor d’Esports, Enrique Gómez, es va celebrar a Can Bonastre i va comptar amb la presència de tota la plantilla, cos tècnic i directius del club.

Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament de Masquefa felicita al club pel merescut èxit esportiu assolit aquesta temporada a la Tercera Divisió Catalana on han finalitzat en segona posició amb un equip molt jove i plenament renovat; plaça que els permetrà el curs vinent estrenar-se a la Segona Divisió. Enrique Gómez, regidor d’Esports, assegura que “després de dos anys lluitant a Tercera Divisió, aquest any l’esforç, el treball, la dedicació constant i la professionalitat de tots els jugadors i entrenadors ha donat el seu fruit”. En aquesta línia, Gómez afirma que “l’Espardenya llueix amb orgull el nom de Masquefa allà on va” i avança que “estic convençut que el club ens seguirà donant alegries els propers anys i que ben aviat veurem aquest equip a la Primera Divisió Catalana”.

Impuls d’una escola de futbol sala a Masquefa

L’acte de reconeixement de divendres també va servir per fer balanç de la temporada i per posar sobre les taula els principals reptes de l’entitat, que enguany celebra els seu 26è aniversari. En aquest sentit, el FS Espardenya Masquefa treballa per fer créixer i consolidar el seu projecte esportiu i formatiu amb l’impuls d’una escola de futbol sala oberta a tots els infants de la vila. L’objectiu del club, que actualment només compta amb un equip sènior, és iniciar al setembre els entrenaments amb diferents equips i, a curt-mig termini, federar-los en les seves corresponents categories.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*