Inici Cartes dels lectors Recollida de firmes contra la reestructuració de la Llar d’Infants La Baldufa...

Recollida de firmes contra la reestructuració de la Llar d’Infants La Baldufa per part de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Famílies de la Llar d’infants La Baldufa de Vilanova del Camí, recullen firmes per aturar la decisió de l’Ajuntament del municipi de reestructurar el centre, a mitjans de curs, per no obrir una aula més.

Tot i la continua demanda del servei per part de famílies vilanovines durant el curs escolar, la regidoria d’educació de l’Ajuntament, ha decidit unilateralment, reconvertir aules mixtes a la Llar d’infants per tal d’estalviar-se l’obertura d’una aula de P0, deixant sense vacants la Llar i suposant un daltabaix pels nostres fills i filles.

Prenent aquesta decisió, l’Ajuntament no té en compte les famílies que necessiten fer matrícula durant el curs i hauran de marxar a altres municipis podent tenir plaça a Vilanova (de fet ja hi ha hagut famílies que han matriculat als seus fills a altres municipis).

Per una altra banda, hi haurà infants que a mitjans de curs hauran de canviar d’aula i patir una segona adaptació. Nens i nenes molt petits que ja van passar per un procés d’adaptació i que ja han establert lligams emocionals amb els seus companys i les seves educadores.

Les famílies només demanem que deixin les coses com estan, que obrin una segona aula de P0, que hi ha demanda, i que no es prenguin aquest tipus de decisions tan precipitadament.

No volem que l’Ajuntament tracti als infants del municipi com a números i que vulguin estalviar diners a costa de l’educació dels nostres fills i filles.

L’educació dels nostres fills no té preu.

Des d’aquestes línies volem agrair i reconèixer la gran tasca de l’equip educatiu de la Llar i demanem que s’aturi aquesta decisió també per elles, perquè puguin desenvolupar la seva feina amb la professionalitat i la qualitat amb la que l’han estat desenvolupant fins ara.

Famílies Llar d’Infants La Baldufa

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*