Inici Bàsquet Raül Caballero, nou entrenador del primer equip masculí del Club Bàsquet Igualada

Raül Caballero, nou entrenador del primer equip masculí del Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

[Img #2223]Com a conseqüència de la dimissió de Joan Isart com a entrenador del primer equip masculí del CBI, Raül Caballero ja s’ha incorporat a plena dedicació com a primer entrenador de l’equip Sènior A masculí, com a segon entrenador comptarà amb Josep Marimon que compaginarà aquesta tasca amb l’actual d’entrenador del júnior masculí.

La Direcció Tècnica de l’àrea masculina que fins avui portava Raül Caballero, anirà a càrrec de Emili Díez.

La Junta Directiva del Club Bàsquet Igualada agraeix als tècnics la feina feta en els càrrecs anteriors, i els hi desitja molta sort i el màxim d’èxits esportius en les seves noves funcions, també demana que tothom els hi doni el màxim de suport per revertir aquesta situació negativa de resultats.

També volem animar a tots els socis i simpatitzants del Club, a donar el màxim suport a tots els equips, i especialment als que ara més ho necessiten, assistint per animar en els partits que es jugaran a Les Comes, entre tots guanyarem.

Aquest dissabte a Les Comes, el Sènior A masculí jugarà a les 19h contra el CB GRUP BARNA A, i el diumenge també a les 19h jugarà el Sènior A femení contra el GEIEG BUFET MÈDIC, cal que els hi donem tot el nostre suport, us hi esperem a tots.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*