Inici Cartes dels lectors Queixa dels veïns de la Plaça 6 de juny d’Igualada

Queixa dels veïns de la Plaça 6 de juny d’Igualada

COMPARTIR

A qui correspongui:

Per mitjà de la present els veïns i ciutadans del Barri Montserrat ens dirigim a qui sigui responsable per mostrar la nostra indignació:

Ens sentim abandonats i ignorats per part de l’Ajuntament d’Igualada, ja que portem molts anys queixant-nos pel deteriorament de:

-Els bancs per seure a la plaça ( Plaça 6 de Juny) que per molta pintura que se’ls posi, segueixen passant els anys i el deteriorament és evident. Les persones de la 3era edat, els resulta molt difícil poder aixecar-se’n al ser tan baixos. Aleshores entrem en el debat, que per a les persones grans el fet d’asseure’s no els resulta un alleujament, sinó que és tot el contrari, un calvari per a tots ells.

-Les vorades de la placeta, un altre handicap per a la gent gran i discapacitats (com portar una cadira de rodes o un «tacata») , impensable poder pujar al lloc on estan els bancs ja sigui per estar acompanyat d’algú o simplement estar-hi lloc per passar l’estona.

-El parc de l’interior de la Plaça 6 de Juny, té una vorera que envolta tota la zona infantil, és impossible accedir-hi… en una cadira de rodes, en un «tacata» o ja sigui una persona anciana o discapacitada.

-El parc de les pistes, porta demanant-se durant moltíssims anys una reforma pel deteriorament que té, a causa de les branques dels arbres que creixen sota el formigó..sembla un camp de talps vivint sota terra. Els murs que envolten la pista que és on juga la joventut del barri, aquesta que cau, i en comptes de mirar la seguretat dels ciutadans, es va restablir el mur amb massilla i pintura.

-Les voreres del barri, mai no s’han arreglat, només els trams on s’han facilitat rampes d’accés als passos de zebra.

-Els arbres, no tenen cap cura, es van morint lentament perquè ningú se’n fa càrrec.
Volem fer constància… Que els veïns del Barri Montserrat ens sentim abandonats i ignorats. Paguem els nostres impostos com tothom perquè no se’ns faci cas. Volem un Barri Montserrat en condicions.

Ana Maria Hernández Méndez

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*