Inici Economia Quatre marques igualadines, a la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Quatre marques igualadines, a la passarel·la 080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

[Img #12697]La passarel•la 080 Barcelona Fashion, que s’inaugura aquest dilluns al vespre amb la presència d’una trentena de marques i dissenyadors amb les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2014-2015, comptarà amb quatre marques igualadines: Punto Blanco, Sita Murt, Aldomartins i Escorpion. Per primer cop, l’esdeveniment de referència del sector de la moda al país es farà al Born Centre Cultural de Barcelona.

La primera a desfilar serà Sita Murt, amb la seva col•lecció “Pur”, dimarts a les 17:30. Es tracta d’una proposta essencialment minimalista, on es busquen la puresa de colors, de formes, un acabat perfecte, una [Img #12696]matèria impecable, una dualitat entre simplicitat i sofisticació.
 
Dimecres a les 12 del migdia serà el torn d’Aldomartins, amb la col•lecció “Wild Side” dissenyada per Núria Bisbal. L’esperit dels anys 70 impregna aquesta nova col•lecció inspirada en el mític Lou reed. Transgressió, llibertat, disconformitat. Aldomartins conquereix l’asfalt amb looks eclèctics que mesclen motius ètnics, florals, geomètrics, tartans i animal prints. El vermell, el camel i el negre banyen de matisos la nova proposta, que es veurà reflectida en pantalons campana, mini vestits rectes, vestits llargs fins al terra, jerseis crop top… conformant un nou codi masculí-femení que convida a caminar amb fermesa pel costat més salvatge de la vida.

Punto Blanco presentarà, divendres a les 12 del migdia, la seva col•lecció d’underwear “Equilibrium”, elaborada en col•laboració amb la cooperativa Teixidors, de Terrassa. A la proposta de Punto Blanco i Teixidors es barregen estils en un ambient Nòrdic – Mix & March, [Img #12698]combinació i unió simultànies que, encara que siguin diferents, resulten harmòniques. S’inventen lliurement noves formes i combinacions: l’sport – casual – minimalista – chic conviuen d’una manera inesperada, un look contemporani i actual, unes combinacions a les quals també s’afegeixen les textures i els colors, amb resultats harmoniosos i còmodes per a estimular tots els sentits.

També d’origen igualadí, Escorpion presentarà dijous a les 13:30 la col•lecció “Rhapsody”, que juga amb el significat musical per definir la nova proposta de la marca com una “simfonia urbana formada per fragments d’utopies, vivències i camins dispars”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*