Inici Societat Quatre detinguts per tenir una plantació de marihuana a Piera

Quatre detinguts per tenir una plantació de marihuana a Piera

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre quatre homes, de 19, 37, 45 i 59 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A finals d’octubre els mossos van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una finca de Piera. El passat 28 d’octubre els mossos es van aproximar al lloc i van localitzar una finca amb un habitatge principal i tres naus, d’on sortia una forta olor de marihuana. A la zona no es va localitzar a ningú i els mossos van custodiar al lloc fins a l’entrada judicial.

El 30 d’octubre es va fer una entrada i registre a tota la finca. En una de les naus hi havia dues estances amb un cultiu interior de plantes de marihuana amb tots els aparells pel seu funcionament. Es van localitzar uns 1.450 esqueixos, unes 650 plantes en estat de creixement i 16kg de cabdells. També hi havia una peladora i cinc xarxes d’assecament, quatre d’elles plenes de cabdells. A més, a l’interior de l’habitatge principal també es van localitzar dues armes de foc i diversos tipus de cartutxos.

El mateix dia es va detenir un home per la seva presumpta relació amb la plantació, i el 2 de novembre es van detenir tres homes més. També es va denunciar una cinquena persona. A tots ells també se’ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien connectat fraudulentament tota la instal·lació a la xarxa elèctrica.

Els detinguts van passar el 3 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*