Inici Destacats A punt una nova edició del concert benèfic contra el càncer infantil...

A punt una nova edició del concert benèfic contra el càncer infantil a Igualada

COMPARTIR

El proper divendres, 16 de febrer, tindrà lloc  a les 7,30 del vespre el 5è concert benèfic pel càncer infantil al teatre l’Ateneu.

En aquesta ocasió hi participarà la coral Gatzara, la coral Els Verdums i un grup de vent de l’escola municipal de música d’Igualada.

El concert és organitzat per «Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada», associació que va néixer amb l’objectiu de donar suport a la investigació de malalties que afecten al desenvolupament dels infants.

Les entrades es poden comprar a través de www.tiquetsigualada.cat al preu de 8 euros. També es poden adquirir entrades de forma presencial a la Sala municipal (c/ Garcia Fosses,2 ) totes les tardes de dimarts a diumenge de 18 a 20 h. Si una persona no té intenció d’assistir al concert però té el desig de fer una aportació per la investigació del càncer infantil pot adquirir entrades fila 0 (5 euros) el dilluns 12 de febrer de 17 a 20 a les taquilles de l’Ateneu. Entre tots posem el nostre gra de sorra per la investigació d’una malaltia molt cruel i amb el desig de què cada vegada més nens i nenes la superin.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*