Inici Societat A punt la segona caminada contra el càncer de Vilanova del Camí

A punt la segona caminada contra el càncer de Vilanova del Camí

COMPARTIR

L’Associació Contra el Càncer a Vilanova del Camí amb la Colla Excursionista de Vilanova organitzen la II Caminada contra el Càncer, una cita solidària amb la qual es recaptaran diners per a la recerca oncològica i per a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 9 de juny a les 9 hores. Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial el 7 de juny de 16 a 19 h i el 8 de juny de 9.30 a 13.30 h a Can Papasseit (C/ Verge de Núria, 2), o a través dels webs www.cervcami.com i https://enmarcha.contraelcancer.es/ca/esdeveniment/ii-caminada-vilanova-del-cami-contra-el-cancer.

El cost de la inscripció és de 6 euros i inclou un esmorzar solidari gràcies a Ca la Mari i Cal Rubio.

Les rutes, de 4,5 i 8 kilòmetres, seran circulars amb sortida i arribada al Parc Fluvial (zona de les barbacoes) del municipi. El recorregut està dissenyat per a que pugui participar gent de totes les edats que gaudiran d’un temps de natura, activitat física i solidaritat.

La caminada compta amb el patrocini de Proquip i Ceràmica Rocandi. I la col·laboració de Consum; Cordelia; Excavacions Grues i Formigons Vilanova, SL; GN assessoria – Inmobiliaria; MAC Baldomero; Lorena Estilista, Montferri, transport de passatgers; Mercat Municipal Sant Hilari Vilanova del Camí; Solan de Cabras i Transport Sanitari de Catalunya, S.L.U. I amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Sobre l’Associació Contra el Càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia si li ho diagnostiquen; i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica., finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat. Avui dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 104M€ en 565 projectes de recerca, en els quals participen més de 1.500 investigadors.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 23.000 persones voluntàries, més de 388.000 socis i quasi 1.000 professionals.

Durant el 2022, l’Associació Contra el Càncer ha atès a 140.595 persones afectades per la malaltia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*