Inici Poliesportiu A punt la 11a caminada popular ‘Coneix Calonge’

A punt la 11a caminada popular ‘Coneix Calonge’

COMPARTIR

El proper diumenge 3 de juny tindrà lloc la 11a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany, la caminada tindrà la sortida i arribada al poble de Dusfort i seguirà la ruta de Dusfort – Aleny – Calonge. Hi haurà dos itineraris: un de 14 km. i un altre de 11,8 km., que escurçarà una part de la ruta llarga. La ruta de 14 km. es preveu que es pugui realitzar en unes 4 hores.

La sortida serà a les 9:00 del matí a la plaça del poble de Dusfort. Tant l’esmorzar com l’avituallament són gratuïts per als inscrits. La inscripció a la caminada és obligatòria i gratuïta i el termini finalitza el dijous 31 de maig de 2018. Per a inscriure-us truqueu a l’Ajuntament de Calonge de Segarra, al telèfon 93 868 04 09 (de dilluns adivendres, de 9:00 a 14:00 h) o bé per correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. S’admetrà un màxim de 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta és una activitat oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguin passar un matí de diumenge passejant i descobrint contrades de Calonge de Segarra i del seu entorn.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*