Inici Destacats Es publica ‘Duality’, disc enregistrat en directe durant el darrer Estival de...

Es publica ‘Duality’, disc enregistrat en directe durant el darrer Estival de Jazz d’Igualada

COMPARTIR
Foto: Marc Vila

El bateria Oscar Doménech publica Duality, un conjunt d’originals que mostren el talent d’aquest reconegut músic que amb trajectòria intensa ha col·laborat com a sideman en multitud de projectes de l’escena jazzística i que ara s’estrena com a líder en aquest projecte.

Les nou composicions que formen Duality mostren el vessant compositiu d’Oscar Doménech, un músic intuïtiu que ha utilitzat la improvisació com a eina compositiva i que ha donat una gran llibertat interpretativa als músics que l’acompanyen per construir un paisatge sonor propi que ara es pot escoltar en aquest treball.

Doménech ha comptat en aquest projecte amb el pianista i trompetista Sergi Sirvent i el guitarrista Jorge Abadías amb els que ja havia treballat en diferents ocasions i amb el contrabaixista Jordi Mestres i el trompetista Pol Padrós músics amb qui ha començat ha col·laborar-hi més recentment.

Duality és un punt d’inflexió en la carrera d’Oscar Doménech, un músic generós, apassionat i en constant evolució que en aquest disc mostra el seu particular imaginari musical on destaquen la riquesa de sonoritats i la solvència d’aquest grup de músics liderats per Doménech.

Un cop més i ja en són deu, la Carta Blanca de l’Estival de Jazz d’Igualada amb el suport del segell UnderPool han fet possible l’edició d’aquest treball amb l’objectiu de dinamitzar i donar visibilitat al jazz contemporani i la música improvisada de casa nostra.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*