Inici Destacats El PSC projecta la reforma integral de diferents parcs de Vilanova del...

El PSC projecta la reforma integral de diferents parcs de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí s’ha marcat com una de les prioritats del seu programa electoral per a les eleccions del 26 de maig un pla per a remodelar de forma integral alguns dels parcs del municipi.

Els socialistes vilanovins, liderats per Noemí Trucharte, plantegen una reforma integral de tres places. Una d’aquestes és la Plaça Vilarrubias, un espai públic de principis dels anys 80 “que volem adaptar a les necessitats actuals d’accessibilitat i al tipus d’ús que en fa la ciutadania, que avui ens reclama espais més amables i no parcs tan durs com aquest”, segons l’alcaldessa vilanovina.

El PSC també proposa la reforma integral de la Plaça Picasso, “un pas lògic després d’haver millorat durant aquest mandat els problemes de convivència que s’hi donaven”. Per a Trucharte, “ara és el moment de crear un espai que convidi grans i petits a tornar-hi, perquè a més és una plaça molt cèntrica i lloc de pas i connexió entre barris”.

El darrer dels espais que els socialistes projecten reformar és la Plaça Comtes de Cardona, al costat de l’Escola Marta Mata. L’alcaldessa Noemí Trucharte explica que “durant aquest mandat hem retirat alguns espais de joc davant les queixes d’algunes famílies perquè no eren adequats i ara replantejarem el conjunt del parc per resoldre totes les seves mancances”.

Finalment, el PSC també vol continuar amb tasques d’adequació i millora a tots els parcs de Vilanova del Camí, amb una especial atenció a la Plaça Gertrudis Artigal, al Barri de Bonavista. L’alcaldessa vilanovina considera que aquests projectes són “una mostra de la nostra intenció de continuar treballant per tots i cadascun dels barris de Vilanova del Camí, i un aspecte fonamental és crear espais de convivència i lleure per als veïns”.

Noemí Trucharte vol donar així continuïtat a la tasca del govern que lidera, que ha ampliat el parc de la Plaça del Mercat ubicant nous i atractius elements de joc, la mateixa actuació que s’ha fet a la Plaça Francisco Guisado, a l’entorn de la ludoteca. Els socialistes reivindiquen, a més, que “la reforma d’aquests dos parcs la vam fer amb el pressupost que l’anterior govern planejava destinar a un sol parc, o sigui que a més de fer millores al municipi hem gestionat de forma responsable els diners de tots els vilanovins”, conclou l’alcaldessa.

El govern liderat pel PSC també ha fet millores al Parc de la Solidaritat, al Parc Extremadura i el nou parc del camp de futbol del barri de la Pau, que estarà enllestit en els propers dies.

FER UN COMENTARI

*