Inici Política El PSC presenta la seva candidatura per les eleccions a Piera

El PSC presenta la seva candidatura per les eleccions a Piera

COMPARTIR

La presentació de la llista de Sumem per Piera (PSC-Ara és Demà-Piera Oberta) va omplir el Teatre Foment el passat dissabte per encarar la recta final per les eleccions municipals del 28 de maig.

Va entomar l’acte la candidata a l’alcaldia, Carme González, on va fer una introducció sobre què és el projecte de Sumem per Piera i quines han estat les motivacions per presentar-se com a candidata. Després, va anar presentant cada membre de la llista electoral, on van poder fer un repàs dels temes tractats en els grups de treball amb propostes per Piera en diversos àmbits com ara educació, indústria, comerç, seguretat, infraestructures, esports, etc.

La llista de Sumem per Piera la componen persones formades en diversos àmbits i representants dels barris i pobles de Piera. Un exemple en són: 1: Carme González (candidata a l’alcaldia, empresària i vinculada al teixit associatiu local durant més de 20 anys). 2- Iban Pujol (president de l’AAVV de Can Mata). 3- Gemma Millán (professora a l’Institut Escola Piera). 4- Jorge Bernués (director financer i de recursos humans en una empresa multinacional). 5- Yolanda Castellanos (coordinadora comercial en una empresa de distribució de supermercats). 6- Antonio Bercial (president de l’AE Piera). 7- Araceli Alcalde (actual regidora a l’Ajuntament i activista i referent en matèria d’habitatge). 8- Aïda Mur (tècnica d’obres i estudiant d’un doble màster en MBA i gestió i direcció d’equips). 9- Raquel Gallego (presidenta de l’AAVV del Bosc de l’Àguila). 10- Hernan Ccorimanya (doble titulat en electrònica i aeronàutica i treballador en una multinacional del sector de l’automoció). 11- Laura Contreras (tècnica de gràfica publicitària i activista feminista). 12- Daniel Salazar (estudiant de Ciències Polítiques i membre de les JSC). 13- Arantxa Infante (estudiant d’Història de l’Art i membre de les JSC). Tots ells van exposar alguns dels punts del programa de l’equip. També varen pujar els membres que tancaven la llista (Miguel Díaz, Montserrat García, Rafaela Ortega i Pere Bosch).

Carme González va animar als assistents a sumar-se al canvi: “Som l’equip més il·lusionat que es presenta en aquestes eleccions. Volem ser útils i assumir responsabilitats que no s’han assumit durant molts anys. Volem una Piera que avanci, on la gent pugui viure una vida. Viure, conviure i treballar: els nostres eixos principals de programa.”

Finalment, va concloure que “el municipi necessita un canvi i estic segura que els millors anys de Piera estan per venir. Amb la vostra ajuda, ho farem possible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*