Inici Destacats El PSC porta a Masquefa i Piera les seves propostes per les...

El PSC porta a Masquefa i Piera les seves propostes per les pensions

COMPARTIR

Els Socialistes de Masquefa i Piera han organitzat durant les darreres setmanes diferents activitats en favor de la sostenibilitat del sistema públic de pensions, denunciant «la situació a que està portant les pensions el govern del PP i presentant alternatives per un model públic i digne de pensions».

A Masquefa, el 15 de març el grup municipal del PSC va presnetar una moció al ple municipal en favor del sistema públic de pensions presentat conjuntament per totes les forces polítiques. Aprovació per unanimitat.

L’endemà divendres, els Socialistes de Masquefa van organitzar la xerrada “Pensions: Són sostenibles?”. La sala d’actes del CTC de Masquefa va acollir aquest acte que va anar a càrrec d’Emili Ferrer, coordinador del col·lectiu “Economistes davant la Crisi”.

La gairebé cinquantena d’assistents que omplien la sala d’actes van gaudir d’una explicació divulgativa sobre com funciona el sistema públic de pensions i quines mesures cal prendre. Emili Ferrer va demostrar, mitjançant comparatives i quadres de la situació en d’altres països europeus, així com dels costos actuals del sistema de pensions i les despeses dels pressupostos de l’Estat Espanyol que el sistema és sostenible.

A la xerrada també va participar el diputat socialista a la Diputació de Barcelona, Lluis Tomàs.

L’agrupació dels Socialistes de Piera va organitzar, el passat 17 de març, una assemblea oberta al Casal d’Avis de Piera amb l’ecomista Emili Ferrer, del col·lectiu “Economistes davant la Crisi” i l’ex-conseller de treball de la Generalitat de Catalunya Josep Ma. Rañé. Ambdós ponents van fer una exposició de la situació actual i van proposar les mesures necessàries per fer viable el sistema.

Els Socialistes de l’Anoia asseguren que continuaran desenvolupant una agenda pròpia per explicar en tots els municipis quina és la situació del sistema de pensions i quines alternatives hi ha per garantir tant la seva sostenibilitat i com unes pensions dignes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*