Inici Destacats El PSC fitxa com a candidat al Bruc l’exalcalde Carles Castro

El PSC fitxa com a candidat al Bruc l’exalcalde Carles Castro

COMPARTIR

Unitat pel Bruc ha escollit Carles Castro com a candidat a l’alcaldia del municipi per les eleccions del proper 28 de maig. Castro és informàtic de professió, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). També és educador de gossos de recerca i rescat de persones desaparegudes i guia de gossos de rescat en grans àrees.

Carles Castro ja té experiència política i ha estat 12 anys regidor i 4 d’alcalde del Bruc amb CiU. Explica que “vull aportar la meva experiència i coneixement per a resoldre les necessitats del Bruc, pensant amb i per les persones. Vull proposar un camí com a eix principal: les persones. I com a eines el diàleg, la seriositat, la responsabilitat, l’experiència i la il·lusió”.

El candidat d’Unitat pel Bruc explica que “sabem que les necessitats de tots els bruquetans i bruquetanes són gaudir d’uns serveis de qualitat durant tots els anys, siguin electorals o no. Volem fer créixer la il·lusió a la gent. Prou d’experiments, de paraules i de projectes que són fum. Aporto experiència demostrada de fets i no promeses”.

Amb la candidatura d’Unitat pel Bruc (Sumem per l’Anoia), el PSC recupera la candidatura a l’alcaldia del municipi amb l’objectiu de guanyar i governar.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*