Inici Destacats El PSC celebra haver recuperat la ‘imprescindible’ presència socialista de l’Anoia al...

El PSC celebra haver recuperat la ‘imprescindible’ presència socialista de l’Anoia al Parlament

COMPARTIR

La victòria del PSC a les eleccions del passat diumenge, amb Salvador Illa al capdavant, permet que els socialistes anoiencs recuperin la representació a la cambra catalana després de 10 anys. Ho fa amb l’entrada a la cambra catalana de Jordi Riba, que celebra que a la comarca de l’Anoia «el PSC s’imposa clarament als municipis més grans i això fa que siguem la comarca no metropolitana amb millor resultat dins la província de Barcelona. Vull agrair a totes les ciutadanes i ciutadans de l’Anoia que ens han fet confiança i em comprometo a treballar per totes i tots ells
des del Parlament”.

Jordi Riba treballa de consultor i docent i és llicenciat en Història, Ciències Polítiques i Funció Gerencial de l’Administració Pública. Ha estat tinent d’alcalde amb els governs d’esquerres i de progrés de l’Entesa per Igualada en diferents àrees i regidor del grup municipal dels Socialistes d’Igualada els darrers dos mandats fins al 2019.

El PSC-Anoia considera “imprescindible” que la comarca torni a tenir representació socialista al Parlament per reclamar «que torni a ser una prioritat per al govern de la Generalitat davant els reptes que té l’Anoia en l’àmbit de la política econòmica i ocupacional i les infraestructures». Els socialistes anoiencs també celebren que “el PSC no només torna a Catalunya, sinó que també torna a l’Anoia i que guanyar el diputat és un pas més en l’escenari institucional de la comarca, on el PSC té l’alcaldia de Vilanova del Camí, la vicepresidència del Consell Comarcal i forma part dels governs de Masquefa, Piera i la Pobla”.

El PSC-Anoia també agraeix a tots els militants i simpatitzans que s’han implicat en la campanya per fer que arribés amb força a tots els municipis de la comarca.

FER UN COMENTARI

*