Inici Destacats El PSC anoienc es troba amb la diputada al Congrés Mercè Perea

El PSC anoienc es troba amb la diputada al Congrés Mercè Perea

COMPARTIR

Mercè Perea, la Diputada del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) al Congrés dels Diputats, ha visitat Vilanova del Camí en el marc de la celebració del Consell de Federació del partit a l’Anoia. En una constructiva trobada amb la militància, la Diputada ha compartit i intercanviat impressions respecte la investidura del Govern de Pedro Sánchez i el registre de la “Llei d’Amnistia per a la normalització institucional, política i social a Catalunya”.

El Consell de Federació del PSC Anoia, l’acte que ha acollit la visita de la Diputada del PSC a Madrid, ha destacat l’interès de Mercè Perea en conèixer de primera mà els reptes i oportunitats que afronten els anoiencs, així com en exposar l’argumentari a favor de la majoria de Govern progressista que s’ha construït al Congrés dels Diputats.

En aquest sentit, Perea ha explicat que “el Govern de Pedro Sánchez ha adquirit el compromís amb la ciutadania d’impulsar una legislatura de quatre anys d’estabilitat política, tot i la fragmentació que ofereix la diversitat de grups parlamentaris al Congrés dels Diputats”.

D’altra banda, el Diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Jordi Riba, i el Primer Secretari del PSC Anoia, Francisco Guisado, han agraït la visita de Mercè Perea remarcant, alhora, “la importància de la pedagogia sobre els acords de Govern per tal de poder traslladar totes les seves potencialitats a peu de carrer”.

Els socialistes anoiencs reivindiquen que el Govern de Pedro Sánchez «impulsarà, per a la comarca de l’Anoia, projectes clau com la reforma de l’Autovia A-2 o la creació del carril bus a la B-23 d’entrada a Barcelona, tot dins del context de normalització política i institucional a Catalunya».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*