Inici Destacats El proper 25 de maig, nova edició de l’Igualada Urban Running

El proper 25 de maig, nova edició de l’Igualada Urban Running

COMPARTIR

El proper 25 de maig, la ciutat d’Igualada tornarà a viure una nova edició de l’Igualada Urban Running, una de les activitats esportives i lúdiques més participades de la ciutat que durant tot el dia proposa diverses activitats per a tots els públics; des dels més petits fins als més grans.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha recordat que aquesta activitat ja s’ha consolidat a la ciutat com una cita esportiva i lúdica en què “la ciutat surt al carrer per viure una jornada festiva d’esport i diversió ja sigui participant de les múltiples activitats, animant pels carrers al pas dels participants petits i grans”. També el comerç es bolca especialment en aquesta jornada participant activament en algunes activitats i en l’ambient festiu d ela ciutat.

Inici de la jornada amb Zumba solidari

La jornada començarà a les 11h amb la primera de les activitats solidàries, la Masterclass de Zumba a favor de l’Associació Som Prematurs, que aplega centenars de persones ballant al ritme de la música i les coreografies que ofereixen els monitors i els monitores a dalt de l’escenari a la plaça de Cal Font. Per fer la inscripció d’aquesta activitat cal adreçar-se a la web www.somprematurs.cat.

Les activitats de tarda s’iniciaran amb les curses infantils

A primera hora de la tarda s’iniciaran les activitats més esperades pels petits, amb es curses infantils organitzades per Kids & Us. A les 17h donarà inici de la cursa de cotxets més gran del món, on pares i mares competeixen de forma simpàtica amb els seus nadons. Seguidament, a les 17.15h tindrà lloc la cursa infantil per nens i nenes de 5 a 12 anys i seguidament , a les 17.30h, prendran la sortida els més petits de 2 a 5 anys amb un recorregut de només 400m. Totes les inscripcions seran solidàries per l’àrea d’oncologia de l’Hospital Universitari d’Igualada, i es poden fer a través de la pàgina web www.urbanrunning.es.

Caminada Solidària en favor de la lluita contra el càncer

A les 18h començarà un dels plats forts, la Caminada Solidària de 3,5km pel centre de la ciutat on caminadors i caminadores sentiran l’escalf del públic aplegat pels carrers del centre d’Igualada. Aquesta activitat és 100% solidària, i els diners recaptats de la inscripció aniran destinats a l’Associació Contra el Càncer a Igualada.

Per fer la inscripció solidària cal anar presencialment a les botigues Milar Martinez del Passeig Verdaguer 135 o bé a la botiga E-Lowing de l’avinguda Balmes 81 on trobareu en cada cas una urna de l’associació contra el càncer i podreu dipositar la vostra donació que serà de mínim 3€. Allà mateix us donaran la samarreta tècnica per participar a la caminada després d’escollir la vostra talla.

Cursa gran de 5 quilòmetres

A les 19h arribarà un dels plats fots de la jornada amb l’inici de la cursa de 5km pels carrers del centre de la ciutat, aquest any amb la novetat que es farà una sola voltra al recorregut de 5km.

Illa ha destacat l’ambient d’aquesta activitat amb “milers de persones animant al pas dels corredors i corredores, una ciutat que vibra amb la Igualada Urban Running, aquesta és l’essència d’aquesta cursa que és molt més que una cursa, és un dia d’espectacle i bon ambient al carrer, és un dia d’esport, comerç i restauració que ningú vol perdre’s”.

Les inscripcions tenen un preu amb samarreta tècnica de regal de 6€

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*