Inici Destacats La primera ‘Fashion Conca’ compleix les expectatives dels organitzadors

La primera ‘Fashion Conca’ compleix les expectatives dels organitzadors

COMPARTIR

Unes cinc-centes persones van omplir el passat dissabte 19 de novembre l’auditori del Centre d’Innovació Anoia amb motiu de la primera edició de la desfilada Fashion Conca. L’organitzava Vilanova Comerç amb l’estreta col·laboració de Lorena Bonilla (Lorena estilista) i Alba Pérez (Dadisseny). L’esdeveniment va complir amb escreix les expectatives, tot i que com asseguren des de Vilanova Comerç hi ha aspectes que revisaran.

Tot l’esforç es va veure recompensat, segons afirma Leo Garcia, perquè tant els establiments de moda, complements, perruqueria i maquillatge (una trentena) com les persones que van fer de models, van veure al públic gaudir de l’espectacle, després d’haver exhaurit les entrades.

Amb la sala plena, la desfilada va anar sobre l’hora prevista; va començar puntual i va deixar una bona impressió en general.

Tanmateix, Leo Garcia afirma que sempre hi ha coses a millorar i per exemple, han pres bona nota del possible ús d’una tarima per a la pròxima desfilada o un canvi d’ubicació.

A banda del possible canvi d’emplaçament que permeti una distribució diferent de l’espai, l’organització es planteja revisar les dates del calendari d’aquest esdeveniment. Fer-ho abans de la tardor, amb el bon temps, per exemple, podria permetre fer el càtering al carrer, acompanyant del market, al final de la desfilada.

En conjunt però, l’organització es mostra molt contenta perquè el feedback, és a dir el retorn tant dels participants com del públic, ha estat molt bo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*