Inici Cultura Primera edició de la Primavera del Disseny al barri del Rec d’Igualada

Primera edició de la Primavera del Disseny al barri del Rec d’Igualada

COMPARTIR

Aquest dissabte 27 de maig, tindrà lloc la primera edició de la Primavera del Disseny, un nou festival de disseny que tindrà lloc al barri del Rec d’Igualada, organitzat per l’Associació Cultural La MaCa.

Durant tot el dissabte, tindran lloc diverses xerrades i tallers on es proposen temes de reflexió dins l’àmbit del disseny. Les temàtiques d’aquesta primera edició versaran al voltant de l’ètica en el disseny, la tipografia i l’autoedició.

La jornada començarà a l’Adoberia Bella a les 9:30h amb les ponències de l’estudi alacantí Hoy es el día, especialitzat en disseny gràfic sostenible, inclusiu i accessible; i l’expert en ètica i disseny, Toni Mañach. Seguidament, tindrà lloc una taula rodona sobre l’ètica en el disseny i un taller d’ètica per a dissenyadors, amb els estudis i experts convidats i tot el públic assistent.

A les 14h, l’esdeveniment es traslladarà a l’Espai Creatiu La MaCa, on tindrà lloc un dinar popular amb paella, cervesa artesana i vi locals. Ja a la tarda, serà el torn del col·lectiu de dissenyadors gràfics, artistes i il·lustradors, L’Automàtica. A les 16h presentaran el seu projecte de transformació d’una impremta tradicional en un projecte autogestionat i d’autoproducció artística al barri de Gràcia de Barcelona. I a les 17h al taller de La MaCa, impartiran un taller d’Impressió tipogràfica.

A les 19h, acabarà la jornada amb un acte festiu de cloenda amb entrada gratuïta.

L’assistència a tot el festival té un cost de 50€, amb el dinar i regal inclosos, amb un preu reduït de 35€ per a menors de 25 anys. Si només es vol assistir a la jornada matinal o a la de la tarda, té un cost de 35€ cadascuna (amb un preu reduït de 24€ per a menors de 25 anys).

Les inscripcions es poden fer a través del portal Evenbrite o adreçant-se al correu primaveradeldisseny@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*