Inici Societat Els Prats de Rei remodelarà la seva piscina municipal

Els Prats de Rei remodelarà la seva piscina municipal

COMPARTIR

Els Prats de Rei iniciarà aquest mes d’abril les obres de reforma de la piscina municipal, una actuació que tindrà una durada de dos mesos i que posarà al dia l’equipament.

Les obres reduiran la profunditat del vas i substituiran els revestiments i paviments interiors. També es substituirà el paviment de la zona de platja, força malmès, i es renovarà el tancament perimetral. L’objectiu del consistori és assolir una reducció del consum inferior d’aigua i dels costos de manteniment, així com una millora de la seguretat i accessibilitat per als usuaris de la piscina.

El Regidor d’Esports del municipi, Toni Gallego, explica que els paviments seran antilliscants per augmentar la seguretat dels banyistes i afegeix que “amb aquesta actuació també eliminem els graons d’accés al recinte de platja”, el que millora l’accessibilitat.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Técnicas del Hormigón Armado, S.A., per un import de 109.598,29 euros. L’Ajuntament compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*