Inici Societat Els Prats de Rei estrena la reforma de la piscina i el...

Els Prats de Rei estrena la reforma de la piscina i el seu parc

COMPARTIR

El passat diumenge al migdia va tenir lloc la inauguració del parc de davant de les piscines municipals així com la reforma d’aquest equipament.

L’acte va comptar amb la presència de Josep Ramon Mut, Diputat delegat de l’Àrea d’Urbanisme de la Diputació de Barcelona així com d’un nombrós públic.

En els parlaments, l’Alcaldessa, va destacar que aquestes dues inversiones responen a una demanda de fa anys per part de la ciutadania. En el cas del parc, obra projectada per la Diputació de Barcelona i executada per l’empresa MOIX, s’ha aconseguit un espai més obert, s’han instal·lat nous elements infantils així com s’ha adequat tot el perímetre i distribució interior de l’espai. Per altre banda, en el cas de la piscina, s’ha portat a terme una reforma integral del vas fent-lo i del paviment de la zona de platja. Aquestes actuacions permetran un important estalvi d’energia i també de productes per la desinfecció i cloració de l’aigua. L’Alcaldessa va remarcar aquest aspectes de millora en la sostenibilitat de l’equipament.

Per la seva banda, Josep Ramon Mut, va agraïr la bona tasca de l’equip de govern en aquestes actuacions així com la feina que estan fent per al municipi a més de destacar quin és i ha de ser la participació i col·laboració de la Diputació de Barcelona en els municipis petits com és el cas dels Prats de Rei.

Els assistents van poder visitar ambdós equipaments. La piscina municipal obrirà les seves portes el proper dissabte dia 24 de juny.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*