Inici Què fem? Portes obertes a les llars d’infants d’Òdena amb l’objectiu de reobrir l’Avió...

Portes obertes a les llars d’infants d’Òdena amb l’objectiu de reobrir l’Avió de Paper

COMPARTIR

El proper diumenge 27 d’abril les llars d’infants d’Òdena, Els Vailets i l’Avió de Paper, obriran les seves portes a totes les famílies per donar a conèixer l’escola. Les llars d’infants Els Vailets i l’Avió de paper ofereixen ensenyaments de primer cicle d’educació infantil, és a dir per a nens i nenes de 0 a 3 anys. La llar l’Avió de paper va tancar portes a finals del curs 2012-2013 per manca de demanda.

 

Tothom qui hi estigui interessat en conèixer les escoles i l’oferta educativa podrà visitar els centres en el següents horaris: L’Avió de Paper (Pla de la Masia) de les 10 fins les 12 h del migdia i la llar Els Vailets (nucli) de les 11 h fins les 13 h.

 

Les escoles bressol d’Òdena, de titularitat municipal i gestionada l’empresa Encís SCCL, proposen un projecte educatiu que es fonamenta en una visió educativa global, plural i integradora i que s’adapta en cada cas a la realitat de l’entorn social i cultural de cada barri on s’ubiquen les escoles. Un projecte on es prioritza el benestar de l’infant, en un context educatiu acollidor, inclusiu i ­flexible. Una escola alegre, amb un munt de propostes com psicomotricitat, música, experimentació amb diferents materials…Una escola que comparteix, i on tothom té els seu lloc, infants, família i educadors/es.

 

El 5 de maig comencen les preinscripcions

 

Dilluns 5 de maig s’inicia el període de les preinscripcions per al curs 2014-2015. Les famílies que ho desitgin, amb infants d’edats compreses entre les 16 setmanes i els 3 anys, podran presentar la seva sol•licitud del dilluns 5 al divendres 16 de maig, trucant al telèfon 938052003 i concertant cita prèvia.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*