Inici Societat Policia Local i Mossos d’Esquadra incrementaran el patrullatge a peu als principals...

Policia Local i Mossos d’Esquadra incrementaran el patrullatge a peu als principals eixos comercials d’Igualada

COMPARTIR

Amb l’objectiu de reforçar la seguretat i garantir un entorn tranquil i segur durant la campanya de Nadal, l’Ajuntament d’Igualada activa de nou el dispositiu Suma+ a la ciutat. Aquesta iniciativa implica patrullatges coordinats entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra als principals eixos comercials, amb especial atenció a les hores de tancament.

La tinent d’alcalde i regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, acompanyada pel cap de policia local David Riba i el sotscap, Robert Martínez, així com l’inspector, cap de l’Àrea Policial Bàsica de l’Anoia dels Mossos d’Esquadra, Ramon Roig i el sotsinspector, cap de seguretat ciutadana de l’Àrea Policial Bàsica de l’Anoia dels Mossos d’Esquadra, Joan Tosca León, han donat a conèixer la posada en marxa, un any més, de l’operació Suma+. A la presentació també els han acompanyat el regidor de Comerç, Jordi Marcè, i el president de l’associació Nou Centre, Joan Boix i Igualada Comerç, Laura Llucià.

Cadascun dels equips de patrullatge, compost per parelles formats per agents de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra, recorrerà a peu els principals carrers comercials d’Igualada cada dia de la setmana durant la temporada de Nadal. Aquest dispositiu busca respondre a l’increment de l’activitat als carrers i a les zones de compres durant aquesta època festiva. La campanya es realitzarà del 24 de novembre al 6 de gener.

Prèviament a la implementació d’aquest dispositiu, l’ajuntament ha mantingut una reunió amb les diferents associacions de comerç amb l’objectiu de presentar aquesta proposta i ajustar-la segons les necessitats específiques del sector comercial. A més, en aquesta trobada s’ha aprofitat per informar sobre l’aprovació del pla local de seguretat, en el qual els mateixos membres de la comunitat comercial van participar activament.

A través d’aquesta col·laboració estreta entre les forces de seguretat i els agents implicats en el teixit comercial, es busca garantir un ambient segur i tranquil per als ciutadans i els visitants d’Igualada, reforçant la presència policial i posant èmfasi en la prevenció per afrontar possibles situacions de risc o emergència durant aquest període festiu.

La regidora de Governació, Carlota Carner ha explicat que la campanya «el dispositiu Suma+ s’emmarca dins d’altres mesures en matèria de seguretat que s’estan duent a terme a la ciutat d’Igualada, reforçant el compromís amb la protecció dels ciutadans i el suport al desenvolupament comercial en un entorn segur i confiable.

El cap de policia local, David Riba ha manifestat que la tasca que la policia està duent a terme tot l’any continua i s’hi suma aquests dies el dispositiu que reforça sobretot tardes i dies festius oberts. Ramon Roig, cap de l’Àrea Policial Bàsica de l’Anoia dels Mossos, ha agraït la sensibilitat de l’Ajuntament per apostar de nou per la campanya seguretat aquests dies i que continuarem col·laborant i essent presents i accessibles.

Finalment, els representants de les associacions de veïns han agraït el dispositiu que es posa en marxa per les festes nadalenques. «La presència visible i la implementació de mesures preventives contribueixen significativament a generar confiança i tranquil·litat al comerç.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*